Om oss

Jiangsu- klocka Lubricant Co., Ltd

COMPANY PROFILE

Sedan den inrättades i 2005 har CLOCK FRANS174. Smörjmedel godkänts för certifiering av kvalitetsledningssystem ISO901 och ISO14001 miljöledning certifiering av system.För närvarande finns det ett samtalscenter, ett centralt laboratorium, två produktionsbaser och tre lagerlogistikcenter (Wuxi Huadong-lagret, Xiamen Huanan-lagret, Dongyng Huabei-lagret) som tittar på den globala marknaden.CLOCK Logistiktdistribution av smörjmedel har omfattat alla län och städer i landet.Sedan 2014, exporterande länder 公司大门.jpg har gradvis spridit sig från Asien till Europa, Afrika och till och med Sydamerika.CLOCK har tjänat mer än 3,000 kunder inom olika områden, som specialiserat sig på bil, stål, petrokemi, militär, elektrisk kraft, flyg- och rymdindustri, marin, elektronik, plast, maskiner, gruvdrift, väg och bro, textilier, kemiska fibrer, kemikalier, byggnader Material, livsmedel, medicin, agromografi, solenergi, fotovoltaiska halvledare och andra industrier tillhandahåller tekniska tjänster av hög kvalitet och tillförlitliga smörjlösningar.

Vår affärsfilosofi är baserad på moral, kvalitet först, kund först; hålla fast vid grönt miljöskydd, professionalism med professionalism.Vi är villiga att fortsätta att utvecklas tillsammans med våra kunder med ett tänkesätt för hållbar utveckling.

I tio år av vind och regn, CLOCK Luke har upplevt de tio åren av utveckling, tillväxt och tillväxt.Genom kontinuerlig teknisk integration och experimentell innovation har den vunnit kontraktet och är pålitlig.

Företaget i Jiangsu-provinsen, det berömda varumärkesföretaget i Jiangsu-provinsen, det nationella högteknologiska företaget Jiangsu Det finns mer än 30-kända och kända märken inom smörjindustrin och nationella medlemmar av organiska värmeföretag.CLOCK Folk vet att äran är mer ansvar och hängivenhet. 35.jpg

Med sin fantastiska industriella kunskap, CLOCK har utvecklat oöverträffade och omfattande projekt för yrkesmässiga produkter och tekniska tjänster som utformats särskilt för industriell utrustning för att uppfylla och överskrida deras krav på smörjmedel Nej. CLOCK erbjuder dessa specialiserade produkter och tjänster på den global a marknaden och är erkända och certifierade av ett stort antal tillverkare av värmesystem, tillverkare av värmepannor och gruvutrustning för organiska värmebärare.

CLOCK och_.39:s unika utrustning och det mekaniska varningssystemet –CENT bygger på analys av oljeprovtagning och expertsamråd, och ger användare information i god tid via moderna informationsmedel.Effektiva s äkerhetsåtgärder för att hantera felfunktioner i utrustningen.CENT-systemet är en viktig symbol för CLOCK&DD35.39. Allmänna oljeleverantörer och välkomnas i stor utsträckning av användare runtom i världen.

Fokus på produktutveckling, teknik och tillämpningar har gjort CLOCK En av världens och_.39:s mest framgångsrika och erkända tillverkare av metallbearbetningsvätskor. 27.jpg

CLOCK Smörjmedel används i ett stort antal tillämpningar för att öka prestanda och lönsamhet samtidigt som den mekaniska och industriella utrustningens livslängd förlängs.

CLOCK erbjuder en hel rad industrioljor:

Termisk olja

Transformers olja

Snabb koppling

Hydraxolja

Epax -EP

Glid- olja

Knittexolja

Cryol olja

Vaccus olja

Glid fmolja Löslig olja, smältolja och Fluidc malning Globala patenterade vattenlösliga, rena, oljiga skärnings- och malningsprodukter.

Planto mikro och Micro Ecocut Serie 8211; snabba biologiskt nedbrytbara högteknologiska produkter och den minsta mängd smörjmedel som är inriktade på arbetsmiljö.

Med en heltäckande CLOCK spp. Oljefnören tillhandahåller den lämpligaste smörjmedelslösningen för ett stort antal tillämpningar, förbättrar maskinredskapens och utrustningens prestanda, effektivitet och livslängd.

Olja för gruvindustrin: t.ex. fett för storskalig gruvutrustning i öppna gruvor, t.ex. fett för system som transportlager och rullbandssystem.

PURP LITHIUM COMPLEX GRASE

MARER MP LITIUM GRASE

Industriolja: Särskilt industrifett för bilindustrin, stål, textilier, el, cement, keramik osv.

HÖGA TEMPERATUR GRASE

BLEKT EP BLAND LITAUMGRASE 37.jpg

CLOCK har förbundit sig att förbättra produktkvaliteten, ge kunderna tillförlitliga tjänster och bästa ekonomiska pris-/resultatförhållande.

CLOCK som oberoende tillverkare av smörjmedel inom industrin Energi Petrokemi har blivit en av ledarna inom smörjindustrin.

I dagens samhälle och 39 ökar efterfrågan på maskinutrustning med hög prestanda, och den ökade utnyttjandegraden leder till högre hastighet och högre belastning, och olika resultat får smörjoljan att utsättas för mer tryck.CLOCK Smörjmedel kan lösa problemen.Hittills, CLOCK Smörjmedel uppfyller och överskrider kraven och standarderna hos maskinverktygsbyggare med högre prestanda.

Långvariga oljeväxlingsintervaller och minskade underhållskostnader ger kunderna de bästa ekonomiska fördelarna.Den högkvalitativa och pålitliga leverantören av PetroChina Karamay-smörjmedel har under många år gjort Clarke-smörjmedel överlägsna andra smörjmärken.

På samma s ätt omfattar utvecklingen av CLOCK&35.39:s produktteknik humaniora, teknik och miljöfaktorer.Clark människor kommer att arbeta tillsammans med kunder för att skapa en grön och harmonisk miljö!

Slutligen, tack vare de kunder som stöder ClOCK På vägen, tack så mycket!

图片群.png


Förfrågan:

Förfrågan
Shrink